10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mihai Niță, de la ALDE la Pro România

- Advertisement -

Deputatul de Olt Mihai Niță, înlăturat recent de la conducerea ALDE Olt, s-a înscris în Pro România. Decizia este una surprinzătoare, în condițiile în care, în urmă cu puțin timp, el anunța că vrea să preia un partid necunoscut, pe care să îl aducă la un scor bun în sondaje.

„Deputatul Mihai Niță a decis azi să se alăture proiectului politic Pro România – mă bucur să îi urez Bun Venit unui vechi prieten și coleg!”,  a anunțat joi Daniel Constantin, prim-vicepreședintele Pro România.

Mihai Niță a fost înlocuit de la conducerea ALDE Olt după ce a organizat o conferință de presă în care cerea demisia secretarului general al partidului, Daniel Chițoiu, pe care îl considera principalul vinovat de scorul mic al partidului la alegerile europarlamentare.

La scurt timp, deputatul oltean anunța că va continua să facă politică, dar într-un partid mic, necunoscut încă pe scena politică. Acum însă face parte din partidul Pro România, aflat în alianță chiar cu cei de la ALDE și îl va susține, probabil, pe Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți