14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Noi bilete la băi, disponibile pentru olteni. Olăneşti, Govora şi Călimăneşti, printre destinaţii

- Advertisement -

Casa Judeţeană de Pensii Olt anunţă că sunt disponibile noi bilete de tratament pentru pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţ. Lista celei de-a 15-a serii din acest an cuprinde nu mai puţin de 183 de bilete în 15 staţiuni balneare, atât montane, cât şi de pe litoralul Mării Negre. Oltenii pot alege să-şi petreacă sejurul în staţiuni precum Băile Olăneşti, unde sunt cele mai multe bilete, Govora sau Călimăneşti.

Biletele la băi sunt deja afișate la sediul Casei de Pensii Olt și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, data de plecare în staţiune fiind perioada 22 – 25 octombrie. Biletele de tratament fiind disponibile atât în unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2019, cât și în unitățile hoteliere ale societăţii TBRCM SA.

Din totalul de 183 de bilete, zece sunt disponibile în staţiunea Amara, nouă în Bala, trei în Buziaş, 12 în Căciulata, 15 în Călimăneşti, 13 în Covasna, patru în Eforie Nord, opt în Felix, două în Geoagiu, 30 în Govora, 13 în Herculane, şapte în Mangalia, 46 în Olăneşti, nouă în Pucioasa şi două în Sinaia. În perioada sejurului, care este de 16 zile, beneficiarii biletelor la băi au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. 

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată la Casa de Pensii pot ridica biletele de tratament de la sediul instituţiei până în data de 14 octombrie 2019, inclusiv, cele rămase disponibile afișându-se pe 15 octombrie şi vor fi scoase la vânzare ziua următoare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți