7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Poliţiştii au dat amenzi de peste 100.000 de lei, în primele zile ale lunii

- Advertisement -

Poliţiştii olteni au aplicat peste 500 de amenzi în primele două zile ale lunii octombrie, valoarea totală a acestora fiind de peste 100.000 de lei. Totodată, oamenii legii au acţionat la peste 500 de evenimente, iar în urma unora dintre ele au constatat 27 de infracţiuni.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că poliţiştii din judeţ au intervenit la 527 de evenimente în primele zile ale acestei luni, 332 dintre acestea fiind sesizate prin apelul de urgenţă 112. „În urma intervențiilor, au fost aplicate 512 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 105.000 lei”, a spus reprezentantul IPJ. 

Pentru neregulile constatate pe şoselele judeţului, polițiștii rutieri au reținut 15 permise de conducere, au retras 10 certificate de înmatriculare.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii olteni au constatat şi 27 de infracțiuni, zece dintre ele fiind la regimul circulaţiei pe drumurile publice. 20 din totalul infracţiunilor au fost constatate în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse cinci măsuri preventive.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți