17 lucrători au fost implicaţi în evenimente de muncă petrecute luna trecută în judeţ, anunţă reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt. Din păcate, trei dintre muncitori şi-au pierdut viaţa în urma acestora, iar alte 14 persoane au rămas pentru o perioadă cu incapacitate temporară de muncă.

Unul dintre angajaţi a murit în drum spre casă, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Bărbatul era lucrător al unei societăţi cu sediul în judeţul Dolj şi punct de lucru în oraşul Scorniceşti.

Şi în zona staţiei de cale ferată din Corabia a avut loc un accident de muncă mortal. Un bărbat, angajat al unui societăţi de transport feroviar din judeţul Timiş, şi-a pierdut viaţa în urma nefericitului eveniment, acesta fiind surprins de o locomotivă care efectua manevre pe şinele de cale ferată.

Al treilea accident de muncă soldat cu decesul unui bărbat a fost înregistrat la o societate comercială din Bucureşti, cu punct de lucru în Slatina. Acesta a suferit un atac de cord în timpul serviciului şi a murit.

În toate cazurile inspectorii de muncă fac anchete pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs tragediile.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<