9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Acoperişul unei fântâni publice din Ipoteşti, distrus de necunoscuţi

- Advertisement -

Lipsa celor şapte ani de acasă şi-a spus cuvântul în cazul unor persoane care, sâmbătă noaptea, au distrus un bun public din comuna Ipoteşti. Cetăţenii au rămas suprinşi duminică dimineaţa când au văzut că acoperişul unei fântâni din localitate a fost complet distrus, poliţiştii fiind solicitaţi să intervină la faţa locului.  

„În miezul nopţii (sâmbătă noaptea n.r.) niște cetățeni care nu au auzit în școala primară de «Educație civică – lecția «Cum să te comporţi în societate» au distrus acoperişul unei fântâni din localitate. Ori au fost beți ori a fost o răzbunare. S-a întocmit dosar penal pentru distrugere contra patrimonului”, au transmis reprezentanţi ai comunităţii pe pagina de socializare Ipoteşti-Olt.

Ion Căpraru, primarul comunei, a fost cel care a alertat Poliţia cu privire la cele întâmplate, Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, confirmând faptul că în cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. „Am fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au distrus peste noapte (sâmbătă spre duminică n.r.) acoperişul unei fântâni publice din Ipoteşti. O echipă operativă a efectuat cercetări la faţa locului, poliţiştii întocmind dosar penal pentru distrugere. Sunt efectuate în continuare verificări, în vederea identificării autorilor”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți