13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Direcția Silvică Olt vinde lemne direct din pădure

- Advertisement -

Direcția Silvică Olt scoate la vânzare lemne de foc, în această perioadă. Prețurile pornesc de la 55 de lei metrul cub, în cazul crengilor și ajung la 450 de lei metrul cub, pentru lemnele de esență tare, dacă sunt aduse la domiciliu.

Oltenii care își încălzesc locuințele cu lemne își pot achiziționa combustibilul direct din pădure, prin intermediul Direcției Silvice. Cu o cerere depusă la sediul ocoalelor silvice din județ, sau chiar la primăriile din zonă, toți cei interesați își pot reface stocul de lemne pentru iarnă.

„Pentru anul 2019, Direcția Silvică Olt are o cotă de tăiere de 94.000 de metri cubi. Până la data actuală am recoltat 78.000 de metri cubi. Prețurile variază în funcție de specie, sortiment și condiția de livrare, între 55 și 450 lei pe metrul cub, inclusiv TVA”, a explicat George Vîle, purtătorul de cuvânt al Direcției Silvice.

Prețurile sunt sub cele practicate de comercianți, fiind mult în avantaj cei care își transportă pe cont propriu materialul lemnos.

Anul trecut, Direcția Silvică Olt a avut de vânzare 90.000 metri cubi de lemne, stocul fiind epuizat încă de la începutul sezonului rece.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți