2.3 C
Slatina
sâmbătă,9 decembrie,2023

Ultimele Articole

O nouă comedie pe scena Centrului Cultural din Slatina

- Advertisement -

Octombrie este luna spectacolelor de comedie la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din municipiul Slatina. Pe lângă piesele de teatru „Iubirea e un lucru foarte mare” şi „Cum se face”, care se vor juca pe scena instituţiei în zilele de 10 şi 23 octombrie, pentru joi, 17 octombrie, cu începere de la ora 19:00, Primăria Slatina și Asociația Culturală Center Inter Art au pregătit o nouă supriză pentru slătinenii iubitori de teatru, şi nu doar pentru ei.

Piesa „Soțul soției mele” de Miro Gavran, care îi are în distribuţie pe actorii Darius Daradici, Liviu Cheloiu şi Ana Maria Carablais, se va juca la Slatina.

„În localitatea Split se întâmplă ca într-o zi să apară la domiciliul lui Luka (fost marinar, căsătorit cu Eva în prezent), un domn care pretinde că este soțul soției lui Luka. Acesta spune că se numește Tony și încearcă să-l determine pe Luka să renunțe la Eva. Din momentul intrării în scenă a personajului Tony, piesa este structurată într-o cascadă de întâmplări comice, cu răsturnări de situații dinamice și amuzante. Sfat: Nu rataţi spectacolul!”, este invitaţia adresată de reprezentanţii Centrului „Eugen Ionescu”.

Biletele pentru spectacolul de comedie „Soţul soţiei mele” s-au pus deja în vânzare la casa de bilete a instituţiei culturale din Slatina, prețul unui bilet fiind de 12,50 lei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți