15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Oprirea interzisă pe Artileriei, începând din această săptămână

- Advertisement -

Oprirea mașinilor va fi strict interzisă, pe strada Artileriei, din Slatina, între orele 08:00 – 18:00, de luni până vineri. Noua regula va fi aplicată chiar de săptămâna aceasta, când vor fi amplasate indicatoare rutiere în acest sens.

Autoritățile vor pune în aplicare astfel o hotărâre de consiliu local menită să fluidizeze traficul în zona respectivă. În ultima perioadă se circula bară la bară, pe două din cele patru benzi libere. De săptămâna aceasta, regulile se vor schimba, pe stradă fiind amplasate indicatoare care vor interzice oprirea.

„Noua sistematizare se va aplica de săptămâna aceasta: este vorba despre oprirea interzisă pe strada Artileriei, pe prima bandă de mers, în intervalul orar 08:00 – 18:00, interval în care nu se circulă cu lejeritate pe acea stradă”, a explicat Daniel Murguleț, șef birou din cadrul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina.

Șoferii vor fi îndrumați să parcheze în cartierul Nicolae Iorga unde, în timpul zilei, sunt locuri libere. Cei care nu se vor conforma riscă amenzi de până la 435 de lei, polițiștii rutieri urmând să fie prezenți în zonă pentru ca noile reguli să fie respectate.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți