14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tinerii care au tâlhărit o prostituată râmân după gratii

- Advertisement -

George Ilea Ionescu şi Petrică Nicuşor Cioboată, tinerii de 22 şi 26 de ani, din comuna Găneasa, care acum mai bine de o săptămână au tâlhărit o prostituată din Vâlcea, pe o stradă lăturalnică din municipiul Slatina, rămân în arest. Decizia este definitivă şi a fost luată la sfârşitul săptămânii trecute de magistraţii Tribunalului Olt, care au respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţi împotriva măsurii arestării preventive dată de judecătorii slătineni pe 30 septembrie.

Potrivit poliţiştilor, tinerii au fost reţinuţi după ce tânăra de 24 de ani le-a spus că doi dintre clienţii săi au dus-o pe o stradă lăturalnică din Slatina, au bătut-o şi i-au furat geanta cu bani, bijuterii şi acte de identitate.

„În seara zilei de 28 septembrie, în jurul orei 23:13, o tânără de 24 de ani, din comuna Mateești, județul Vâlcea, a sesizat faptul că în timp ce se afla pe strada Pitești din municipiului Slatina, s-a urcat într-un autoturism de culoare neagră, fără numere de înmatriculare, în care se aflau trei bărbați. Aceasta, împreună cu doi dintre bărbați, s-au deplasat pe o stradă lăturalnică din localitate, unde susține că ar fi fost lovită cu pumnii, deposedată de o geantă în care avea suma de 400 lei, trei inele din aur și actele de identitate, după care aceștia au plecat cu autoturismul într-o direcție necunoscută. În urma cercetărilor efectuate au fost identificați cei doi bărbați cu vârstele de 22 și 26 de ani, ambii din comuna Găneasa, județul Olt, bănuiți de comiterea faptei”, au declarat atunci reprezentanţii IPJ Olt.

Reţinuţi pe 29 septembrie pentru tâlhărie calificată – George Ilea Ionescu şi tâlhărie calificată, sub forma complicităţii – Petrică Nicuşor Cioboată, tinerii din Găneasa au fost ziua următoare arestaţi preventiv pentru 30 de zile de magistraţii Judecătoriei Slatina. Tinerii din Găneasa au fost prinşi de poliţiştii de la Poliţia Slatina, după ce aceştia au urmărit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din oraş, puse la dispoziţie de poliţiştii locali.

George Ilea Ionescu nu este pentru prima oară când are de-a face cu legea, în noaptea când a tâlhărit-o pe prostituată, împreună cu amicul său, alegându-se cu dosar penal pentru refuzul prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Tânărul de 22 de ani, din Găneasa, a fost prins de poliţiştii rutieri pe strada Tudor Vladimirescu, din Slatina, în timp ce conducea chiar autoturismul în care au urcat-o pe tânăra din Vâlcea, având dreptul de a conduce vehicule suspendat, acesta refuzând și recoltarea de probe biologice.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți