2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Paul Stănescu, reconfirmat în funcția de președinte al PSD Olt

- Advertisement -

Comitetul executiv județean al PSD Olt s-a reunit marţi, pentru a pune capăt speculațiilor legate de o posibilă înlăturare a senatorului Paul Stănescu de la conducerea organizației. Totodată, parlamentarii de Olt au transmis poziția lor legată de moțiunea de cenzură inițiată de Opoziție.

După zvonurile potrivit cărora se dorește schimbarea lui Paul Stănescu din funcția de președinte al PSD, liderii partidului au convocat marţii comitetul executiv județean al partidului.

„Cu o prezență de 153 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, președintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri județeni și locali și președinți de organizații, obținând 152 voturi «pentru», un vot «împotrivă» și zero «abţineri» în vederea continuării mandatului de președinte al organizației noastre”, a declarat președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

Tot marţi, conducerea PSD a transmis un punct de vedere tranșant legat de votul pe care parlamentarii de Olt îl vor da pe moțiunea de cenzură. „Organizația PSD Olt și parlamentarii noștri susțin actuala formulă de guvernare, pentru a duce la bun sfârșit proiectele asumate în fața electoratului, și NU votează moţiunea de cenzură”, a precizat Marius Oprescu.

De asemenea, organizația PSD Olt a mai transmis că cei care doresc preluarea conducerii PSD Olt o pot face doar statutar și democratic și îi invită să candideze în cadrul Conferinței Județene de Alegeri.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți