10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Incendiu puternic la o casă din Piatra Olt

- Advertisement -

Acoperișul unei case și materialele de construcții depozitate în interior au fost distruse, marți seara, în urma unui incendiu devastator izbucnit în orașul Piatra Olt.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au acționat la fața locului, în momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul manifestându-se cu flacără deschisă și degajări mari de fum la acoperișul casei și materialele de construcții depozitate în interior.  

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului și protejarea proprietăților aflate în apropiere, focul fiind stins după aproximativ două ore. „Au ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați și materialele de construcții depozitate în interiorul acesteia. Casa avea structura alcătuită din parter și mansardă, iar în aceasta erau depozitate materiale de construcții. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite și au fost salvate locuința aflată în imediata apropiere și un depozit de materiale de construcții și material lemnos. Intervenția pompierilor a durat aproximativ două ore”, a spus reprezentantul ISU.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți