10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Răpitorii tinerei din Corabia vor în libertate

- Advertisement -

Remus Adîr şi Ramu Baboi, cei doi bărbaţi care la începutul săptămânii au răpit o tânără de 26 de ani, din Corabia, de pe o stradă din oraş, vor să fie cercetaţi în stare de libertate. Magistraţii Judecătoriei Corabia i-au arestat preventiv pentru 30 de zile, marţi, fiind acuzaţi de lipsirea de libertate în mod ilegal şi lovirea sau alte violenţe, iar cei doi bărbaţi de 49, respectiv 25 de ani, tată şi fiu, au contestat decizia, contestaţiile urmând a fi judecate zilele următoare de o instanţă superioară.

Bărbaţii o cunoşteau pe corăbianca pe care au răpit-o, tânărul de 25 de ani, din Corabia, fiind în concubinaj cu aceasta, spun surse din anchetă. Prin ameninţări cu fapte de violenţă, aceştia aveau de gând să obţină acordul familiei victimei pentru ca tinerii să-şi continue relaţia de iubire.

De teama celor doi, tânăra planificase să plece luni în Spania, împreună cu fratele său şi concubina lui, iar aceştia aflând ce vrea să facă au urmărit-o încă din noaptea de dinainte. Victima, cu fratele şi concubina sa, dar şi cu părinţii, au plecat de acasă, de pe strada C. A. Rosetti, spre staţia de microbuze, ca să se ducă în străinătate, iar corăbianca şi părinţii săi au rămas mai în urmă. Pe strada Nicolae Titulescu au fost ajunşi de un autoturism argintiu în care erau fostul concubin şi tatăl lui, care au coborât din acesta. La vederea lor, tânăra de 26 de ani a început să fugă, dar a fost prinsă de Ramu Baboi care i-a dat un cap în faţă, a prins-o de păr şi a târât-o pe asfalt spre maşină. Ajutat de Remus Adîr, care a prins-o de picioare, aceasta a fost pusă cu forţa pe bancheta din spate a maşinii, unde s-a urcat şi fiul lui. Pentru că se zbătea şi dădea din picioare ca să scape, corăbianca a fost lovită cu intenţie de bărbatul de 49 de ani, din Caracal, peste picioare, cu portiera autoturismului. Şi tatăl victimei, care a încercat să o ajute, a fost îmbrâncit de cei doi bărbaţi şi a căzut pe asfalt.     

Polițiștii olteni au fost cei care au găsit-o pe tânăra din Corabia, răpirea sa fiind anunţată prin 112 de fratele ei. Oamenii legii au început căutările, fiind alertaţi şi colegii lor din județele limitrofe în vederea depistării victimei, răpitorii fiind găsiţi în muncipiul Caracal. Pe drum, spun anchetatorii, fostul iubit a continuat să o lovească pe tânără, chiar a muşcat-o de faţă şi a scos un cuţit, ameninţând-o că o taie dacă nu se supune. Tatăl tânărului a fost primul găsit de poliţişti, acesta fiind prins în timp ce conducea maşina folosită pentru a transporta tânără. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că a lăsat-o pe fata răpită şi fiul lui pe o stradă din oraş. Fostul concubin al corăbiencei plănuise să o ducă pe aceasta la locuinţa lui şi a tatălui său din Caracal.

Reţinuţi pentru 24 de ore, în urma audierilor, cei doi bărbaţi au fost prezentaţi marţi magistraţilor corăbieni, care au emis mandate de arestare pentru 30 de zile.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți