7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sensuri unice, pe mai multe străzi din Slatina

- Advertisement -

Direcția Administrarea Străzilor Slatina și polițiștii rutieri au decis să schimbe regulile de circulație în mai multe zone din Slatina. Vor fi amenajate sensuri unice acolo unde s-a constatat că două mașini trec greu una pe lângă alta. Schimbările vor fi puse în aplicare în curând, după ce se vor monta indicatoarele și marcajele rutiere corespunzătoare.

Pentru a evita blocajele în trafic pe tronsoane aglomerate sau pe străzi înguste, autoritățile din Slatina, cu aprobarea poliției rutiere, au decis să amenajeze noi sensuri unice. Toate modificările au fost supuse dezbaterii consiliului local, iar în perioada următoare vor fi puse în aplicare.

„Este vorba despre un sens unic pe Aleea Muncii, în spate la CAM-uri, cu intrare de pe strada Primăverii și ieșire către magazinul Carrefour. Sens unic va fi și pe calea de acces în parcarea nouă din cartierul Eugen Ionescu, dar și pe aleea care duce din strada Alexe Marin, de la Palatul Copiilor, către cartierul Eugen Ionescu”, a explicat Daniel Murguleț, șef birou în cadrul DASIP Slatina.

Împreună cu cele trei sensuri unice, autoritățile au mai aprobat și alte modificări în trafic. Pe strada Artileriei, se va interzice total oprirea mașinilor, de luni până vineri între orele 08:00 și 18:00. Iar în parcarea de pe strada Toamnei, din apropierea Pieței Zahana, este interzis accesul mașinilor de marfă.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți