2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bătrână moartă în urma unui incendiu, la Bobicești

- Advertisement -

O femeie de 81 de ani și-a pierdut viața, joi după-amiaza, în urma unui incendiu izbucnit pe un teren viran, în apropierea curților unor cetățeni din comuna Bobicești. Bătrâna a fost găsită cu arsuri pe tot corpul de pompierii Gărzii Balș, care au intervenit pentru a stinge focul cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat la sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la vegetație uscată și mărăciniș, cu flacără și degajări mari de fum, femeia decedată fiind proprietara uneia dintre casele ce puteau fi cuprinse de flăcări. „Proprietara uneia din gospodăriile din zona în care se manifesta incendiul, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită decedată, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului. În urma incendiului au ars mărăciniș și vegetație uscată pe aproximativ un hectar”, a spus reprezentantul ISU.

Pompierii reamintesc locuitorilor din județul Olt că arderea vegetației uscate este interzisă, singura excepție fiind situația în care dețin un document din care să rezulte faptul că terenul este infestat cu dăunători. În această situație este obligatorie obținerea permisului de lucrul cu focul și asigurarea măsurilor pentru prevenirea propagării focului la culturi agricole, locuințe, căi de comunicații, instalații sau fond forestier.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți