11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie lovită de un autoturism pe o trecere de pietoni din Slatina. La volan, o canadiancă

- Advertisement -

O femeie de 57 de ani, din municipiul Slatina, a ajuns la spital joi dimineaţa după ce a fost victima unui accident de circulaţie produs în localitate. Victima se afla pe o trecere de pietoni de pe strada Ecaterina Teodoroiu în momentul în care a fost lovită de o maşină la volanul căreia era o femeie de 50 de ani, originară din Canada.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că şoferiţa nu a acordat prioritate de trecere.

„Din primele cercetări, polițiștii Biroului Rutier Slatina au stabilit faptul că o femeie de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, nu a acordat prioritate unei femei de 57 de ani, din localitate, care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecere de pietoni marcată corespunzător. În urma evenimentului, a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, a spus reprezentantul IPJ. 

Atât femeia de la volanul maşinii, cât şi pietonul, au fost testate de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți