10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se fac înscrieri pentru admiterea la şcolile de agenţi de poliţie, sesiunea din iarnă

- Advertisement -

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt anunţă că în această perioadă au loc înscrierile candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere în şcolile de agenţi de poliţie din Câmpina şi Cluj Napoca. Oltenii se pot înscrie pentru a susţine sesiunea de admitere din iarnă până pe 15 noiembrie.

Candidaţii din Olt se pot înscrie pentru a ocupa unul dintre cele 765 de locuri, dintre care 22 de locuri speciale pentru rromi și zece pentru alte minorități, de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, dar şi pe unul din cele 162 de locuri, dintre care trei pentru rromi și trei pentru alte minorități, de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca.

„Dosarele de înscriere pentru candidații domiciliați sau care au reședința în județul Olt se pot depune la sediul IPJ, din municipiul Slatina, strada Mihai Eminescu, nr. 19, de luni până joi, în intervalul orar 09:00 – 11:00 și 13:00 – 15:00”, a transmis Alexandra Dicu, reprezentantul inspectoratului. Statisticile instituţiei arată că la sesiunea din ianuarie 2019 au fost 552 de candidaţi, fete şi băieţi, înscrişi pentru a susţine admiterea, în urma examenului 108 dintre ei fiind admişi la cele două şcoli de agenţi de poliţie.

Despre condițiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanţei fizice, proba de verificare a cunoştinţelor, dar şi alte informații privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, pot fi găsite de cei care vor să se înscrie pe site-ul Poliției Române, la secțiunea Carieră – Admitere 2019 și ianuarie 2020: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2019-si-ianuarie-2020.

Concursul de admitere se va desfășura în perioada 10 – 23 ianuarie 2020, mai anunţă reprezentanţii IPJ Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți