Deputatul PSD Marius Iancu: „Nu știu dacă vor mai continua construirea drumului expres sau proiectele din orașe și comune prin PNDL”

Deputatul PSD Marius Iancu și-a exprimat îngrijorarea că proiecte importante începute în timpul guvernării social democrate nu vor mai continua, după moțiunea de cenzură. Programul național de dezvoltare locală, prin care au fost alocate primăriilor fonduri guvernamentale pentru apă, canalizare, școli și dispensare ar putea fi sistat de noul guvern.

Marius Iancu a mai precizat că, în discursurile lor, cei din Opoziție s-au limitat la atacuri împotriva PSD și au făcut referire la Justiție, fără să vorbească despre oameni și dezvoltarea României. „Ascultând discursurile liderilor PNL și USR, în Parlament, am remarcat că au pus accent pe Justiție și denigrarea PSD. Nu au spus niciun cuvânt despre oameni, despre românii care trăiesc și muncesc în țara aceasta și care vor un trai mai bun. Îmi pare rău că nu vom putea să îi apărăm pe cei 400.000 de profesori, medici, polițiști, pompieri, jandarmi și funcționari publici care vor fi concediați, pe pensionarii cărora nu le vor mai crește pensiile, pe bugetarii care vor avea salarii mai mici, pe IT-ştii, oamenii de afaceri români ale căror venituri vor fi impozitate. Nu știu dacă vor mai continua construirea drumului expres Craiova – Slatina – Pitești sau proiectele din orașe și comune prin PNDL”, a transmis Marius Iancu.

Deputatul oltean i-a avertizat pe cei din Opoziție să guverneze în interesul românilor, nu în avantajul marilor companii din străinătate sau pentru a avea o imagine bună în Uniunea Europeană.

Simona Vârban

3 comentarii la „Deputatul PSD Marius Iancu: „Nu știu dacă vor mai continua construirea drumului expres sau proiectele din orașe și comune prin PNDL”

  • Schimbarea șefilor, bucuria nebunilor. Dupa cum au mai existat antecedente sub guvernarea Băsescu-PDL, sub guvernarea Iohanis-PNL se poate sa ajungă mulți aiurit sa plângă după PSD. Nici sub Constantinescu-Convenția Democrata(guvernare de dreapta din care a făcut parte si PNL) romani nu au dus-o bine. Dar sa stam și sa speram!

    Răspunde
  • “Nu știu dacă vor mai continua construirea drumului expres Craiova – Slatina – Pitești….” . L-a inceput cineva?

    Răspunde
  • PSD a disimulat inceperea Drumul Express…Asadar,sa lase PSD-ul vrajeala de tip comunista.PSD-ul ,urmasul PCR-ului, a stat la putere zeci de ani,dar nu au facut nimic altceva decat sa devalizeze bancile,sa vanda intreprinderile,pamanturile agricole,hotelurile si alte obiective de interes national,respectiv sa fure din banul public si sa fraudeze fondurile europene…In plus,si-au angajat in functii in sistemul bugetar sotiile,soti,copiii,nepotii,prieteni si clientela lor politica fara criteriul meritocratiei..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<