8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Impact violent între un autoturism și o motocicletă. O femeie este în comă

- Advertisement -

O femeie, din Slatina, a ajuns la spital în comă în urma unui accident rutier grav produs, duminică seara, în afara comunei Bobicești. Victima se afla pe o motocicletă care a fost lovită violent de un autoturism condus de un bărbat, din Balș.

Evenimentul s-a produs la intersecția Drumului Național 65 – European 574 cu Drumul Județean 644, în jurul orei 19:30. „Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului și, din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat de 70 de ani, din orașul Balș, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 644, la intersecția cu DN 65 – E 574, la efectuarea virajului la stânga, nu ar fi respectat semnificația indicatorului «Oprire», intrând în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de o femeie de 34 de ani, din municipiul Slatina”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma coliziunii violente, motociclista a fost grav rănită și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, în comă. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii rutieri au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți