11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fată răpită, căutată de polițiștii din Olt

- Advertisement -

Polițiștii din Olt caută o fată care ar fi fost răpită, pe drumurile publice care tranzitează județul fiind instituite filtre rutiere.

Fata a apelat foarte scurt serviciul de urgență 112, nu a oferit detalii despre locul în care se află și nici măcar nu a spus cum o cheamă. Interceptat de specialiștii Serviciului de Telecomunicații Speciale Olt, apelul a durat atât de puțin încât nu se cunoaște nici numărul de pe care aceasta a sunat.

„La data de 14 octombrie, IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin, nu se cunoaște numărul de telefon, despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetățeni să acorde sprijin polițiștilor aflați în teren”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al inspectoratului.

Potrivit unor surse, se pare că fata ar fi reușit să spună că este închisă în portbagajul unui autoturism și nu poate ieși din acesta. Apelul făcut la 112 ar fi fost localizat de STS în zona Piatra Olt – Balș. Fata nu este căutată doar în Olt. Polițiștii au făcut filtre rutiere și în județele limitrofe.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți