22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Sală de sport modernă la Giuvărăşti

- Advertisement -

O sală de sport modernă se construieşte în această perioadă în comuna Giuvărăşti. Lucrările au fost demarate acum o lună şi, potrivit primarului Dorel Cătălin Imireanu, ar trebui să fie finalizate într-un an, investiţia, a cărei valoare se ridică la aproximativ 4,2 milioane de lei, fiind realizată în totalitate cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii.

Edilul Imireanu a declarat că noua sală de sport se construieşte în centrul localităţii, chiar în spatele primăriei, lângă şcoală şi un teren de sport sintetic, de această investiţie bucurându-se elevii, dar şi tinerii şi adulţii din Giuvărăşti.

„Este o sală de sport şcolară. În primul rând, se vor bucura de realizarea acestei investiţii cei aproximativ 200 de copii care învaţă în comună, precum şi tinerii şi vârstnicii. Elevii vor face aici orele de sport, însă se pot practica şi mai multe sporturi, cum ar fi fotbal, handbal sau fotbal tenis. Tinerii şi adulţii din Giuvărăşti o pot folosi şi ei, cum am spus, dar după orele de curs ale copiilor de la şcoală. Investiţia este realizată în totalitate cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii”, a spus primarul.

Sursa citată a adăugat că sala de sport va avea şi tribune cu aproximativ o sută de locuri, dar şi centrală termică, încălzirea fiind pe bază de lemne.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți