13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Poliţiştii locali, sute de amenzi pentru încălcarea regulilor de circulaţie

- Advertisement -

Asigurarea unui trafic civilizat pe arterele din municipiul Slatina a fost unul dintre obiectivele urmărite de poliţiştii locali, iar în urma acţiunilor întreprinse în acest sens au aplicat, în primele două săptămâni ale lunii octombrie, sute de amenzi. Nu mai puţin de 223 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru abateri la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, valoarea amenzilor ridicându-se la aproximativ 60.000 de lei.

Şoferii au primit amenzi pentru opriri neregulamentare sau parcări în zone unde staţionarea şi accesul sunt interzise, ca măsură tehnico – administrativă efectivele Poliţiei Locale Slatina ridicând şi 23 de autoturisme.   

Acţiunile poliţiştilor locali pe linie rutieră vor continua şi în perioada următoare. Zilnic vor fi prezenţi pe drumurile publice care tranzitează oraşul, în vederea fluidizării traficului, dar mai ales vor acţiona în zona intersecţiei străzii Primăverii cu strada Crişan şi în zona unităţilor de învăţământ în intervalele orare de intrare şi ieşire de la cursuri.

De marţi, 15 octombrie, efectivele Poliţiei Locale participă, împreună cu reprezentanţii Direcţiei de Administrare a Străzilor şi Iluminatului Public Slatina, la efectuarea marcajelor rutiere pe străzile recent asfaltate din zona Zahana, respectiv Toamnei, Textilistului şi Aleea Tipografului. De aceea, conducătorii auto trebuie să fie atenţi în această perioadă cu privire la oprirea, staționarea sau parcarea în aceste locații.

Şi cum numărul de autoturisme care tranzitează Slatina este crescut, poliţiştii locali vor monitoriza în continuare traficul pentru a lua măsurile legale în cazul şoferilor care opresc sau staționează în locuri în care este interzis acest lucru. Până la sfârşitul lunii octombrie, oamenii legii vor acționa cu precădere pe strada Artileriei și principalele bulevarde ale municipiului.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți