10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident de muncă la o vulcanizare. Un angajat a ajuns la spital, după explozia unei anvelope pe care o umfla

- Advertisement -

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, dar şi poliţiştii slătineni, au deschis o anchetă în urma unui accident de muncă care a avut loc marţi la o vulcanizare de pe strada Piteşti, din municipiul Slatina. Un tânăr de 26 de ani, din comuna Milcov, angajat al vulcanizării, a ajuns la spital după ce anvelopa unui camion pe care o umfla a explodat.

Potrivit lui Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, acesta se afla în timpul programului de lucru, a suferit mai multe leziuni în urma exploziei anvelopei şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Tânărul nu a fost singura victimă a nefericitului eveniment, o tânără de 22 de ani, din comuna Schitu, care se afla lângă camion în momentul exploziei, fiind şi ea rănită şi transportată la spital, pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. De asemenea, şi inspectorii de muncă fac anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, având în vedere că una dintre victimele exploziei anvelopei este angajat al vulcanizării.

Cătălin FIRCOIU   

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți