19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trafic blocat în zona Jitaru, în urma unui accident rutier

- Advertisement -

Două șoferițe au ajuns la spital, marți după-amiaza, în urma unui accident de circulație produs între două autoturisme la intersecția Drumului Județean 703 C cu Drumul Național 65 – European 574. În urma coliziunii, traficul rutier a fost blocat în zona satului Jitaru, orașul Scornicești, pentru aproape o jumătate de oră.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 17:10, vinovată fiind o tânără de 28 de ani, din Corbu, care nu a acordat prioritate de trecere unei mașini condusă de o șoferiță din Capitală.

„Din primele cercetări, polițiștii Serviciului Rutier Olt au stabilit că o femeie de 28 de ani, din comuna Corbu, în timp ce se deplasa pe DJ 703 C, la intersecția cu DN 65 – E 574, nu ar fi respectat semnificația indicatorului «Oprire», intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 25 de ani, din municipiul București”, a spus reprezentantul IPJ.

Impactul a fost violent, iar cele două conducătoare auto au ajuns la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii le-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, și în cauză au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ca urmare a accidentului, în zonă traficul a fost restricționat pe ambele sensuri de drum ale DN 65 – E 574, circulația rutieră revenind la normal după aproximativ 30 de minute.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți