17.3 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Calculatoare, ghiozdane, haine şi jucării pentru copiii din Şopârliţa

- Advertisement -

Iniţiativă lăudabilă a unui grup de tineri pasionaţi de maşini retro şi motociclete din Slatina, care miercuri au fost alături de copiii din Şopârliţa şi le-au oferit calculatoare, ghiozdane, haine şi jucării.

Reprezentanţii Fan Automobile Retro şi Moto Garage Crew au fost cei care au adus zâmbete pe chipurile a zeci de copii ai şcolii gimnaziale din localitatea de pe malul Olteţului, aceştia primind cu drag darurile oferite.

„Ne-am luat porţia de energie alături de copiii din Şopârliţa. Ne-am unit cu mic cu mare, ne-am urcat în maşini, am încălecat pe motoare şi am pornit spre Şcoala Gimnazială din Şopârliţa. Am reuşit cu şase calculatoare, haine, ghiozdane noi, jucării, dulciuri şi produse de igienă personală, să aducem fericirea pe chipurile copiilor nerăbdători. Ne-au aşteptat în faţa şcolii primindu-ne ca pe adevărate vedete. Şi pentru că binele din bine se face, copiii au donat cărţile primite unei alte instituţii ce are nevoie de ele! Fan Automobile Retro, alături de prieteni dragi, o să continue sirul acţiunilor umanitare şi îi invită pe toţi cei ce doresc să se implice şi să participe să dăruiască zâmbete”, au transmis reprezentanţii Fan Automobile Retro.

O nouă campanie umanitară a acestora este programată chiar săptămâna viitoare, copii de la Şcoala Gimnazială Slătioara urmând să primească peste 400 volume de cărţi.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți