23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Gheorghe Dincă mai stă încă 30 de zile după gratii

- Advertisement -

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei tinerelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu la Caracal, care a recunoscut că le-a ucis pe acestea, va mai petrece încă 30 de zile în arest. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au prelungit joi mandatul de arestare preventivă care va fi pus în aplicare începând cu data de 25 octombrie şi va expira pe 23 noiembrie.

Bărbatul de 66 de ani, din Caracal, este în arest preventiv din data de 27 iulie, când a spus că le-a omorât pe cele două adolescente. El este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.

Este cunoscut faptul că Gheorghe Dincă le-a luat la ocazie atât pe Alexandra de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, care a dispărut la sfârşitul lunii iulie, cât şi pe Luiza, tânăra de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, care este dispărută de la jumătatea lunii aprilie. Ambele adolescente au fost văzute ultima dată în Caracal, iar bărbatul le-a declarat anchetatorilor că după ce le-a răpit, le-a sechestrat şi violat la domiciliul său de pe strada Craiovei, numărul 169, apoi le-a ucis incinerându-le trupurile într-un butoi metalic din curte.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți