6.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Peste 500 de locuri de muncă pentru absolvenţi, la bursa de vineri

- Advertisement -

Tinerii care au ieșit anul acesta de pe băncile școlii vor putea sta vineri față în față cu angajatorii, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul este organizat de Agenția de Şomaj, la Slatina și Caracal.

Oferta de locuri de muncă este una bogată, peste 500 de joburi fiind puse la bătaie de patronii olteni.  

„Pentru această bursă, au fost contactați 63 de agenți economici, din care 45 au confirmat participarea, cu un număr de 545 locuri de muncă vacante, din care 28 sunt pentru persoane cu studii superioare. Principalele meserii căutate sunt: inginer construcții civile, inginer mecanic, drumuri, inginer nave, lucrător comercial, frizer, manichiurist, zidar rosar, instalator, sudor, mecanic utilaje, șofer, operator confecționer”, a declarat Elena Iordache, purtătoarea de cuvânt a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt.

La Slatina, bursa va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar la Caracal la sediul agenției locale de șomaj, evenimentele fiind programate să înceapă la ora 09:00. În evidențele AJOFM sunt înregistrați 796 de absolvenți care și-ar putea găsi un job vineri, dar pot participa la bursă și alte persoane care vor să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți