10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Noi bilete de tratament pentru olteni, în cinci staţiuni balneare

- Advertisement -

S-a afişat lista cu biletele de tratament disponibile în cadrul celei de-a 16-a serii din acest an, care pot fi achiziţionate de pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţul Olt. Sunt în total 67 de bilete în cinci staţiuni balneare, diagrama cu acestea fiind afişată de Casa Județeană de Pensii Olt la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro.

Biletele la băi sunt disponibile în unitățile hoteliere ale societăţii TBRCM SA şi au ca dată de plecare în stațiune perioada 5 – 8 noiembrie. Din cele 67 de bilete de tratament, cele mai multe, 34 la număr, sunt pentru staţiunea Bala, iar celelalte sunt repartizate în staţiunile Amara – nouă, Buziaş – două, Olăneşti – opt şi Pucioasa – 14.

Potrivit Casei de Pensii Olt, persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul instituţiei până în data de 28 octombrie, inclusiv. Biletele rămase disponibile se vor afișa ziua următoare și se vor vinde pe 30 octombrie. În cursul săptămânii viitoare va fi afişată şi lista biletelor la băi din seria 16, eliberate de celelalte societăţi comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte anul acesta.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți