19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Urmează Alexandru Stănescu? Dan Ciocan, „decapitat” de Marius Oprescu

- Advertisement -

Biroul Permanent Județean al PSD a decis sâmbătă să schimbe conducerea organizației din Caracal a partidului. Deputatul Dan Ciocan nu mai este președinte, în locul său fiind numit ca interimar Ion Doldurea. Se pare că Ciocan trecuse în altă barcă, iar interesele lui nu mai coincideau cu cele ale partidului.

Dan Ciocan pierde funcția de președinte al organizației PSD Caracal. Anunțul a fost făcut sâmbătă, de conducerea partidului, care a transmis că motivul este lipsa de comunicare în cadrul organizației.

„Aceste decizii au fost adoptate, întrucât, în cadrul organizației respective, a fost încălcat frecvent și grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfășoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa și comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului. Regretăm cele întâmplate în cadrul organizației, dar considerăm că decența și dialogul au fost și rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Olt.

Faptele lui Ciocan sunt însă chiar mai grave decât cele comunicate oficial de PSD. Deputatul s-ar fi aliat cu Mihai Fifor și ar fi încercat să îl înlăture pe Paul Stănescu de la conducerea PSD Olt. Mai mult, la acest puci ar fi contribuit, se pare, și fratele lui Paul Stănescu, deputatul Alexandru Stănescu. Încercarea eșuată ar avea legătură cu momentul în care cinci primari și un viceprimar din Olt au fost chemați de Viorica Dăncilă la București, să îl schimbe pe Paul Stănescu de la conducerea organizației din Olt. Atunci, Dan Ciocan s-ar fi arătat dispus să se dea de partea lui Mihai Fifor și, împreună, să preia PSD Olt.

Dealtfel, în comunicatul transmis de PSD Olt după înlăturarea lui Ciocan de la conducerea PSD Caracal se pot citi, printre rânduri, aceste încercări ale deputatului. „Într-o perioadă dificilă, avem nevoie de stabilitate și loialitate, tocmai de aceea, rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noștri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul și experiența politică a conducerii județene și centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale și de organizare internă”, se mai arată în comunicatul PSD Olt.

A. M.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți