10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ofiţerii anticorupţie, activităţi de prevenire a faptelor de corupţie în judeţ

- Advertisement -

Reprezentanţii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Judeţean Anticorupţie Olt au desfăşurat, săptămâna trecută, mai multe activităţi de prevenire a corupției, precum și activităţi de popularizare a sistemului Call-Center anticorupție 0800.806.806, în localităţile oltene, una dintre acestea fiind oraşul Corabia.

Ofiţerii anticorupţie au fost însoţiţi de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi pompieri, activităţile desfăşurate pe linie de prevenire a faptelor de corupţie fiind parte a campaniei „Tu poţi face lumină”, desfăşurată la nivel naţional de DGA. 

Campania are ca scop conștientizarea cauzelor și consecințelor implicării în fapte de corupție, de personalul Ministerului Afacerilor Interne și cetățeni, spun ofiţerii anticorupţie. „Le-am explicat cetăţenilor din oraşul Corabia care este modul de funcționare a sistemului Call-center anticorupție, dar şi ce atribuţii principale are Direcţia Generală Anticorupţie. Concomitent, am distribuit flyere în preajma unor instituţii publice ale localităţii – primărie, spital, administraţie financiară agenţia pentru plăţi şi intervenţie în agricultură, parchet, judecătorie,  precum şi în zone intens circulate”, au spus reprezentanţii DGA Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți