17.3 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Poliţiştii din Olt caută o fată care ar fi fost răpită de unchi

- Advertisement -

Poliţiştii din judeţul Olt desfăşoară activităţi de căutare a unei fete de 13 ani, dispărută încă de duminică după-amiază, dintr-o comună din judeţul Cluj.

În acest caz s-a emis o „Alertă răpire copil”, cel care ar fi răpit-o fiind chiar unchiul său, în compania căruia a fost văzută ultima oară, spun reprezentanţii IPJ Olt.

„Inspectoratul General al Poliţiei Române a emis o «Alertă răpire copil». Din primele date, Puică Daria Maria, din comuna Vultureni, judeţul Cluj, ar fi fost răpită de Almaş Marian Cosmin. Persoanele care pot furniza informaţii sunt rugate să apeleze 112”, este mesajul transmis de poliţişti.

Imediat cum familia a anunţat dispariţia sa, minora a fost căutată de zeci de poliţişti, dar şi de jandarmi, în zona localităţii de domiciliu, în operaţiunea de căutare fiind angrenaţi chiar şi câinii de urmă. Suspectul principal în acest caz este unchiul fetei cu care a fost văzută ultima dată, care la rândul său este dispărut.

În ziua dispariţiei, Daria Maria Almaş era îmbrăcată cu un tricou multicolor cu motive florale, colanţi albi cu negru, iar în picioare purta o pereche de tenişi negri. Semnalmente: păr şaten drept, ochi căprui, ten deschis, constituţie atlectică, iar ca semn particular minora are o cicatrice pe frunte.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți