20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Sistem nou de citire a contoarelor de apă, la Slatina

- Advertisement -

Compania de apă testează o nouă modalitate de citire a contoarelor și facturare, destinată în special consumatorilor de la case. Ei pot programa telefonic ziua și ora la care să vină persoana care citește contoarele, fiind evitate astfel perioadele lungi în care n-a putut fi verificat consumul.

Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă, canalizare și epurarea apelor uzate, din municipiul Slatina, care locuiesc la case au primit, în cutiile poștale, flyere din partea Companiei de Apă Olt care conțin numele și numărul de telefon al persoanei care se ocupă de citirea apometrului.

„Pentru că majoritatea beneficiarilor serviciilor oferite de CAO lucrează în prima parte a zilei, aceștia pot stabili, de comun acord cu cititorul – încasator, ziua și ora când pot permite accesul pentru citirea apometrului. În acest fel, se pot evita problemele care apar după ce o perioadă lungă de timp apometrul nu a fost citit, iar clientul va primi o factură corectă și va evita debranșarea. Dorim să îmbunătățim comunicarea cu cetățenii din municipiul Slatina și să evităm ca aceștia să acumuleze debite restante”, au transmis reprezentanții Companiei de Apă.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți