Bărbat din Fărcaşele, cercetat penal pentru agresiune sexuală

O tânără de 27 de ani, din comuna Fărcaşele, a avut parte de momente neplăcute, la sfârşitul săptămânii trecute, când un consătean de-al ei, în vârstă de 52 de ani, a luat-o cu maşina la ocazie, iar după câteva minute a început să se masturbeze sub privirile ei. Bărbatul este acum cercetat penal pentru agresiune sexuală.

Agresiunea sexuală a avut loc vineri dimineaţa, după ce cei doi plecaseră din comuna Fărcaşele. Potrivit unor surse, chiar tânăra l-ar fi sunat pe bărbat să o ducă cu autoturismul, iar când a văzut că a început să se autosatisfacă sexual aceasta i-a spus să coboare pentru că uitase să ia ceva de acasă. Şoferul a oprit într-un final în comuna Dobrosloveni, lăsând-o acolo, iar tânăra a sesizat imediat poliţia cu privire la cele întâmplate.

„În dimineața zilei de 18 octombrie, o femeie de 27 de ani, din Fărcașele, a sesizat că fiind pasageră în autoturismul unui bărbat, de 52 de ani, din aceeași localitate, cunoscut al acesteia, a observat că şoferul ar fi început să se autostimuleze sexual, fără a o atinge și fără a-i face vreo propunere. Polițiștii au întocmit pe numele său dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală și continuă cercetările pentru a stabili situația de fapt”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Când soţul tinerei a aflat şi el cele întâmplate, acesta l-a bătut pe bărbatul care s-a masturbat de faţă cu soţia lui, iar pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<