10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Fărcaşele, cercetat penal pentru agresiune sexuală

- Advertisement -

O tânără de 27 de ani, din comuna Fărcaşele, a avut parte de momente neplăcute, la sfârşitul săptămânii trecute, când un consătean de-al ei, în vârstă de 52 de ani, a luat-o cu maşina la ocazie, iar după câteva minute a început să se masturbeze sub privirile ei. Bărbatul este acum cercetat penal pentru agresiune sexuală.

Agresiunea sexuală a avut loc vineri dimineaţa, după ce cei doi plecaseră din comuna Fărcaşele. Potrivit unor surse, chiar tânăra l-ar fi sunat pe bărbat să o ducă cu autoturismul, iar când a văzut că a început să se autosatisfacă sexual aceasta i-a spus să coboare pentru că uitase să ia ceva de acasă. Şoferul a oprit într-un final în comuna Dobrosloveni, lăsând-o acolo, iar tânăra a sesizat imediat poliţia cu privire la cele întâmplate.

„În dimineața zilei de 18 octombrie, o femeie de 27 de ani, din Fărcașele, a sesizat că fiind pasageră în autoturismul unui bărbat, de 52 de ani, din aceeași localitate, cunoscut al acesteia, a observat că şoferul ar fi început să se autostimuleze sexual, fără a o atinge și fără a-i face vreo propunere. Polițiștii au întocmit pe numele său dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală și continuă cercetările pentru a stabili situația de fapt”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Când soţul tinerei a aflat şi el cele întâmplate, acesta l-a bătut pe bărbatul care s-a masturbat de faţă cu soţia lui, iar pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți