Motociclista rănită în accidentul din intersecţia de la Bobiceşti nu mai este în comă

Tânăra de 34 de ani, din municipiul Slatina, rănită grav în urma accidentului care a avut loc acum o săptămână şi jumătate la intersecţia de la Bobiceşti, şi-a revenit. Motociclista a ieşit din comă la începutul săptămânii, respiră singură şi le-a recunosc pe mama şi sora sa.

Medicul Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, a declarat că evoluţia în privinţa stării de sănătate a tinerei slătinence este foarte bună, dar deocamdată rămâne internată la Terapie Intensivă.

Motociclista a ajuns în comă la unitatea medicală craioveană în seara zilei de 13 octombrie, după ce a fost lovită de un autoturism. „Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului și, din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat de 70 de ani, din orașul Balș, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 644, la intersecția cu DN 65 – E 574, la efectuarea virajului la stânga, nu ar fi respectat semnificația indicatorului «Oprire», intrând în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de o femeie de 34 de ani, din municipiul Slatina”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma impactului, motocicleta pe care se afla tânăra a fost duistrusă aproape în totalitate. Șoferul maşinii a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar acum este cercetat penal de polițiștii rutieri pentru vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<