19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Ofertă bogată de bilete de tratament pentru olteni. Aproape 250 de bilete în 20 de staţiuni balneare

- Advertisement -

Sunt aproape 250 de bilete de tratament în 20 de staţiuni balneare disponibile pentru pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţul Olt, lista cu acestea fiind afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro. Biletele la băi fac parte din cea de-a 16-a serie a acestui an, iar cele mai multe sunt în staţiunile Bala, Căciulata, Govora şi Olăneşti.

Oferta cuprinde mai exact 249 de bilete de tratament disponibile în unitățile hoteliere ale societăţilor comerciale cu care Casa Naţională de Pensii Publice a încheiat contracte anul acesta, dar şi în unităţile hoteliere ale societăţii TBRCM SA.

Data de plecare în cele 20 de staţiuni balneare este perioada 5 – 8 noiembrie, iar biletele sunt repartizate astfel: nouă în Amara, 34 în Bala, şase în Buziaș, 39 în Căciulata, 11 în Călimăneşti, 17 în Covasna, unul în Eforie Nord, 14 în Felix, două în Geoagiu, 27 în Govora, 14 în Herculane, cinci în Mangalia, 39 în Olăneşti, 14 în Pucioasa, trei în Slănic Moldova, unul în Slănic Prahova, două în Sovata, patru în Techirghiol, patru în Tuşnad şi trei în Vatra Dornei. În perioada sejurului, care este de 16 zile, beneficiarii biletelor la băi au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. 

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii Olt până luni, 28 octombrie, inclusiv. Biletele rămase disponibile se vor afișa în data de 29 octombrie și se vor vinde ziua următoare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți