11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fiul chirurgului Bojan de la Spitalul Caracal s-a spânzurat de un tobogan în Craiova

- Advertisement -

Tragedie în familia medicului Marin Bojan, chirurg în cadrul Spitalului Municipal Caracal. Fiul său, Bogdan, în vârstă de 21 de ani, a fost găsit joi spânzurat de un tobogan amplasat în incinta unui loc de joacă amenajat în zona blocurilor de pe strada Emanoil Chinezu din centrul municipiului Craiova.

Tânărul se spânzurase de tobogan cu o sfoară din rafie şi a fost găsit spânzurat de un locatar din zonă, care a alertat poliţiştii, aceştia din urmă deschizând o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

Bogdan Bojan a absolvit Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu”, iar în prezent era student la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică din Craiova.

Apropiaţii spun că tânărul era cuminte şi foarte educat. În ultima perioadă însă ar fi intrat în depresie şi ar fi început să consume droguri. Este posibil ca acesta să fi fost motivul pentru care a recurs la gestul necugetat. Bogdan locuia cu mama sa, contabil de profesie, care era despărţită de doctorul Bojan de la Caracal de câţiva ani. Recent femeia suferise un accident vascular.     

În urma aflării tristei veşti, cei care îl cunoşteau pe tânăr au postat mesaje de condoleanţe pe pagina sa de socializare: „«Bogdi. …şi mă opresc! Nu sunt cuvinte, e doar o durere sfâşietoare, un gol imens! Rămâi cu noi şi ne iei cu tine… Pa, dragul meu Bogdi, să ai grijă de tine! Într-o zi, ne vom revedea… Te iubesc enorm!», «De ce ai făcut asta Bogdănel? Nu-mi vine să cred că ai fost în stare de aşa ceva! Ai ales locul de joacă… crezând că e o joacă?! Ţi-am mai spus că viaţa nu e o joacă… Drum lin către ingeri! Odihneşte-te în pace suflet frumos! Oricum locul tău în inimile noastre va rămâne pentru totdeauna! Te iubim şi te vom iubi EVER!!!»”.

C. F.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți