Sute de copaci, plantaţi în municipiul Caracal

După ce în ultima perioadă au fost tăiaţi mai mulţi copaci pentru realizarea unor investiţii în Caracal, în aceste zile sute de arbori le iau locul, autorităţile începând deja plantarea lor în diferite zone ale municipiului.

În total, ar urma să fie plantaţi în oraş peste 200 de copaci, primii dintre ei înfrumuseţând deja strada Mihai Eminescu. Autorităţile locale promit plantarea de arbori şi arbuşti ornamentali şi în Cartierul HCC şi în zona Calea Bucureşti.

„Așa cum a promis, Primăria Caracal a început, încă de zilele trecute, plantarea mai multor arbori și arbuști ornamentali în diferite zone din municipiu. S-a plantat pe strada Mihai Eminescu, urmează cartierul HCC și Calea București. În total, peste 200 de copaci vor prinde rădăcini pe străzile din municipiul nostru. Arborii sunt un element decorativ important şi o sursă de oxigen pe care ne-o oferă în dar frumuseţea naturii, căreia îi și dăm o mână de ajutor”, transmit autorităţile locale.

Cătălin FIRCOIU

Un comentariu la „Sute de copaci, plantaţi în municipiul Caracal

  • În HCC avem de toate trotuare Rupte cu pietre iesite in afara multa mizerie cum se manînca si se consuma alimente si bauturi pe care nu le filmati.Copacii se pun si ei la distante mai mari nu intrebati un padurar ca si stejarii din fata PSD sint foarte aproape.Magazinele sint magazine doar pîna ce primeste autorizatia de functionare de la primarie apoi se transforma in BARURI astfel încalcind mai multe legi ca si cu masinile pe trotuare sau sub ferestrele blocului sub 5m ,etc,etc veniti si filmati si pe aleea cresei,plopilor,terenuri vindute ocupate cu altceva si domnii din primarie nu vor sa vina asociatiile nici atit si în final toate institutiile vor numai banii cetatenilor.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<