14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Vâlcele, cercetat penal pentru trei infracţiuni

- Advertisement -

Un tânăr de 34 de ani, din comuna Vâlcele, este cercetat penal de poliţiştii rutieri pentru săvârşirea a trei infracţiuni. În weekend, acesta a fost depistat pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, în timp ce, băut fiind şi fără permis, conducea un autoturism cu numere de înmatriculare expirate.

Potrivit poliţiştilor, numerele de înmatriculare provizorii erau expirate din data de 25 iunie 2019. Totodată, oamenii legii au constatat că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie.

Conducătorul auto le-a declarat acestora că a consumat şi băuturi alcoolice, dar a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, şi a fost dus la o unitate medicală, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge şi stabilirea alcoolemiei.

Pe numele tânărului din Vâlcele a fost întocmit dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți