Un preot din Caracal încălzește casele familiilor sărace

Câteva familii sărace din județul Olt vor avea căldură în casă, în sezonul rece, datorită implicării unui preot cu suflet mare. Ion Iagăru, parohul bisericii Spitalului Municipal Caracal, a reușit să strângă lemne de foc pentru oamenii nevoiași. Campania socială a fost posibilă datorită unor enoriași care au dat o mână de ajutor celor aflați într-o situație dificilă.

În casele mici și sărăcăcioase, sobele lipite cu pământ erau reci, până când oameni inimoși le-au bătut la poartă să le ofere lemne de foc. Vorbim de familii fără posibilități financiare, care au primit un ajutor nesperat din partea preotului Ion Iagăru și a unor oameni care au vrut să facă o faptă bună.

„În iarna aceasta, sobele vor dărui căldura binevenită pentru cele trei familii cărora le-am asigurat lemnele de foc. Eu nu pot face ce poţi face tu, tu nu poţi să faci ceea ce pot face eu, dar împreună vom face lucruri minunate. Mulţumesc familiei Cătălin Gheorghe!”, a spus preotul.

Iarna trecută, părintele a mobilizat sute de oameni să doneze sute de perechi de ghetuțe noi, pentru copiii sărmani din satele județului.

Simona Vârban

3 comentarii la „Un preot din Caracal încălzește casele familiilor sărace

  • Sa nu știe stânga ce face dreapta este scris in Biblie ? Întreb așa, de curiozitate.

    Răspunde
  • Nu scrie in Biblie sa nu știe stânga ce face dreapta ? Intreb de curiozitate.

    Răspunde
  • Ce-ti mai place in poze , preotele !

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<