12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Centrul de Transfuzii Sanguine a primit donația de paturi mobile

- Advertisement -

Cele șase paturi mobile pe care Doru Ion Iagăru, preotul paroh de la biserica Spitalului Municipal Caracal, le-a donat Centrului de Transfuzii Sanguine Olt au ajuns, la începutul acestei săptămâni, în instituția sanitară.

Donația paturilor mobile de recoltare de sânge a fost făcută de părintele din Caracal cu sprijinul reprezentanților unei fabrici de mezeluri din localitate. „Caracalenii mei sunt minunați! Confruntat nu doar cu o criză acută de sânge, ci și cu o lipsă acută de echipamente și aparatură medicală, de astăzi (luni n.r.) Centrul de Transfuzii Olt este dotat cu șase paturi mobile de recoltare de sânge, urmare a donației oferite de prietenii noștri de la o fabrică de mezeluri din Caracal”, a declarat preotul Ion Iagăru.

Părintele a adăugat că acesta a fost doar un prim pas din cadrul proiectului derulat în vederea dotării Centrului de Transfuzii Sanguine cu echipamente și aparatură medicală, având în vedere că cele de acum sunt vechi, având în spate zeci de ani în care au fost folosite. „Dotarea cu paturi mobile este doar un prim pas în dorința noastră de a dota cu echipamente și aparatură medicală Centrul de Transfuzii Olt: hemomixere, sudeuză portabilă, etc. Vino și alătură-te proiectului nostru!”, a spus parohul de la biserica Spitalului Caracal.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți