12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident produs din cauza vitezei, la Şerbăneşti. Doi tineri au ajuns la spital

- Advertisement -

Doi tineri au ajuns la spital, miercuri după-amiază, în urma unui accident produs pe Drumul Judeţean 546 A, în comuna Şerbăneşti. Victimele se aflau într-un autoturism care s-a răsturnat pe un câmp de la marginea drumului, şoferul neadaptând viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului și în urma cercetărilor au stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, din Şerbăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546 A, pe raza localităţii, nu ar fi adaptat viteza la condiţii de carosabil umed, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Maşina a ajuns pe câmpul de la marginea drumului, în urma evenimentului rutier atât şoferul, cât şi pasagerul de 20 de ani, tot din Şerbăneşti, necesitând îngrijiri medicale. Paramedicii SMURD Slatina și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Judeţean Olt au acordat primul ajutor victimelor.

„Echipajul SMURD a preluat pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față, în vârstă de 20 de ani, din comuna Șerbănești, cu multiple plăgi la nivelul capului și gâtului și dureri la cap și membrele superioare. Șoferul, în vârstă de 19 ani, din aceeaşi localitate, a fost preluat de echipajul medical de pe ambulanţă cu traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal și sângerare nazală. Ambele victime au fost transportate la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina, pentru investigaţii amănunţite”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Poliţiştii au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți