10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fată dispărută din Slatina, căutată de poliţişti peste şase ore. S-a întors singură acasă

- Advertisement -

O adolescentă de 13 ani, din municipiul Slatina, a fost căutată miercuri de poliţişti peste şase ore. Andreea Iuliana Cîrciumaru este elevă la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” din localitate şi a fost dată dispărută de mama ei la orele după-amiezii, după ce aceasta a plecat dimineaţa, iar la terminarea cursurilor nu s-a mai întors acasă. A revenit singură la domiciliu după miezul nopţii, spunând că nu a fost victima niciunei infracţiuni.

Femeia de 37 de ani, din Slatina, a anunţat dispariţia fiicei sale miercuri, în jurul orei 17:15, aceasta spunându-le poliţiştilor din localitate că fata de 13 ani a plecat la şcoală miercuri, la ora 07:20, şi nu s-a mai întors la domiciliu după terminarea cursurilor. Mama minorei a mai declarat că a reuşit să comunice cu ea în jurul orei 14:05 pe telefonul mobil, prin SMS, când copila a spus că nu vine acasă. Atunci, disperată, femeia a alertat poliţiştii şi le-a dat semnalmentele şi hainele cu care aceasta era îmbrăcată, iar oamenii legii au început să o caute.

După mai bine de şase ore de căutări, adolescenta s-a întors singură în sânul familiei. Andreea Iuliana Cîrciumaru a spus că a fost la o prietenă din Slatina şi nu a fost victima vreunei infracţiuni. „În această noapte (miercuri spre joi n.r.), în jurul orei 00:30, minora a revenit la domiciliu, ocazie cu care a declarat că s-a aflat în municipiul Slatina la o prietenă și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți