11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Aleea Eroilor, noua stradă din Parcul Tineretului

- Advertisement -

Strada construită la capătul Parcului Tineretului, care leagă Artileriei de Tunari, se va numi Aleea Eroilor. Proiectul de atribuire a numelui noii străzi a fost supus dezbaterii Consiliului Local Slatina, în ședința de joi.

„În urma sondajului realizat de Primăria municipiului Slatina, privind numele parcului nou înființat și având în vedere rezultatul strâns legat între Eroilor și Parcul Tineretului, propun atribuire nume de stradă, străzii nou create între strada Tunari și strada Artileriei, având o lungime de 325 metri liniari. Având în vedere cele mai sus expuse, supun analizei si aprobării Consiliului Local proiectul de hotărâre referitor la atribuire denumire de strada Aleea Eroilor”, explică autoritățile.

Aleea Eroilor este gândită pe de o parte să preia mașinile care parcau înainte pe Artileriei, aici fiind liber la parcare și în timpul zilei, iar pe de altă parte pentru a asigura accesul rapid între străzile Tunari și Artileriei. Atunci când sunt organizate manifestări publice cum sunt spectacolele sau diverse festivaluri, tronsonul este închis traficului auto.

Consilierii locali și-au dat acordul pentru atribuirea denumirii de Aleea Eroilor pentru noua stradă din Slatina.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți