19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Permise auto reţinute şi sute de amenzi aplicate de poliţişti, pentru neacordare de prioritate ambulanţelor

- Advertisement -

Sute de conducători auto au fost amendaţi la începutul săptămânii de poliţiştii rutieri, pentru neacordare de prioritate de trecere ambulanţelor. Totodată, oamenii legii care au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere care se produc din această cauză au reţinut şi patru permise auto.

„Acţiunea desfăşurată de poliţişti pe drumurile publice din judeţ, în zilele de 28 şi 29 octombrie, a avut ca scop conştientizarea opiniei publice asupra importanţei respectării normelor rutiere ce reglementează deplasarea în regim prioritar de circulaţie şi a consecinţelor negative generate de nerespectarea obligaţiilor ce le revin tuturor participanţilor la trafic, activități ce vor continua și în perioada următoare”, a precizat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În cele două zile de desfăşurare a acţiunii, poliţiştii rutieri au aplicat 240 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute patru permise de conducere pentru neacordarea priorității de trecere ambulanțelor aflate în misiune.

Valoarea totală a amenzilor date şoferilor care au încălcat legislaţia rutieră este de 69.600 de lei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți