7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Serie nouă de bilete la băi în 14 staţiuni balneare, pentru olteni

- Advertisement -

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, seria a 17-a din acest an a biletelor de tratament de care beneficiază pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţ. În total, sunt 172 bilete la băi vacante în 14 staţiuni balneare, cele mai multe fiind pentru staţiunile Căciulata, Olăneşti, Bala şi Govora.  

Biletele de tratament sunt disponibile atât în unitățile hoteliere ale societăţilor comerciale cu care Casa Naţională de Pensii Publice a încheiat contracte în 2019, cât şi în unităţile hoteliere ale societăţii TBRCM SA. Data de plecare în stațiune este în perioada 19 – 24 noiembrie, cele 172 de bilete la băi fiind repartizate astfel: două în Amara, 28 în Bala, două în Buziaș, 38 în Căciulata, 12 în Călimăneşti, 13 în Covasna, patru în Felix, 24 în Govora, 11 în Herculane, unul în Mangalia, 34 în Olăneşti, unul în Techirghiol, unul în Tuşnad şi unul în Vatra Dornei. Pe perioada sejurului în staţiune, care este de 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear pentru afecţiunile de care suferă. 

Oltenii care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii Olt până în data de 11 noiembrie, inclusiv. Biletele rămase disponibile se vor afișa ziua următoare și se vor vinde în data de 13 noiembrie.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți