10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Angajaţii de la Evidenţa Populaţiei, program de lucru prelungit pe perioada alegerilor prezidenţiale

- Advertisement -

Alegerile prezidenţiale bat la uşă, iar în preziua şi ziua desfăşurării procesului electoral angajaţii de la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor (DJEP), aflată în subordinea Consiliului Judeţean Olt, vor avea program de lucru prelungit de lucru. Nu doar la sediul central al instituţiei se va lucra în aceste zile, ci şi la cele nouă servicii publice comunitare de evidenţă a persoanelor din judeţ, angajaţii venind astfel în sprijinul oltenilor care vor să voteze însă au actele de identitate expirate.

La Evidenţa Populaţiei va fi program special de lucru atât în primul tur de desfăşurare a alegerilor prezidenţiale, care are loc pe 10 noiembrie, cât şi în turul doi, de peste două săptămâni. „În scopul asigurării cadrului necesar desfăşurării în condiţii optime a procesului electoral pentru alegerea preşedintelui României organizat în data de 10, respectiv 24 noiembrie, dar şi pentru a veni în sprijinul alegătorilor ale căror acte de identitate au termenul de valabilitate expirat, DJEP Olt, precum şi cele nouă servicii publice comunitare locale de evidenţă a persoanelor din judeţ – Balş, Caracal, Corabia, Drăgăneşti Olt, Slatina, Scorniceşti, Piatra Olt, Ghimpeţeni şi Gostavăţu – şi-au stabilit un program special de lucru pentru primiri şi eliberări documente, atât în ziua premergătoare, cât şi în ziua desfăşurării alegerilor”, arată un comunicat remis de direcţie.

Aşadar, oltenii care au actul de identitate expirat şi vor să-l reînnoiască în regim de urgenţă, pentru a vota la alegerile prezidenţiale, se pot prezenta la DJEP şi cele nouă servicii publice comunitare de evidenţă a persoanelor operaţionale din judeţ în zilele de sâmbătă 9 şi 23 noiembrie, în intervalul orer 08:00 – 16:00, şi duminiciă 10 şi 24 noiembrie, între orele 07:00 – 21:00.        

DJEP şi Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) Slatina îşi au sediul pe strada Centura Basarabilor, nr. 8, SPCLEP Balş pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 14, SPCLEP Caracal – Piaţa Victoriei, nr, 10, SPCLEP Corabia pe strada Bibescu Vodă, nr. 7, SPCLEP Drăgăneşti Olt pe strada Livezilor, nr. 3, SPCLEP Scorniceşti pe strada Unirii, nr. 2, SPCLEP Piatra Olt pe strada Florilor, nr. 2, SPCLEP Ghimpeţeni pe strada Primăriei, nr. 6, şi SPCLEP Gostavăţu pe strada Principală, nr. 54.  

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți