15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fondatorul Pro România Olt, Silvian Dan, părăsește partidul

- Advertisement -

Pro România Olt rămâne fără liderul fondator, Silvian Dan. El a părăsit partidul după ce a fost exclus din grupul de Whatsapp al liderilor județeni ai partidului. Incidentul vine însă în contextul în care fostul președinte al ALDE, deputatul Mihai Niță, a fost numit coordonator al echipei din Olt a Pro România.

Silvian Dan a fost cel care, în urmă cu doi ani, a pus bazele organizației din Olt a Pro România, partidul condus de Victor Ponta. Recent, funcția de coordonator al organizației județene i-a fost luată de Mihai Niță, înscris surprinzător în Pro România, după ce a fost înlăturat de la conducerea ALDE Olt.

După această schimbare, luni, Silvian Dan a mai primit o lovitură din partea liderilor de la centru. „În urmă cu doi ani, începeam în județul Olt construcția unui nou partid ce se declara atunci promotorul unei politici altfel, convins fiind de dorința liderilor de a schimba modul de a face politică în România și de determinarea liderilor în lupta cu PSD-ul. Această construcție a presupus muncă, timp și bani investiți. Această construcție a ajuns astăzi la 80 de organizații locale. Această construcție a obținut 6% în județul Olt și 9,45% la Slatina! (…) Ieri (luni n.r.) am observat pe grupul de Whatsapp al coordonatorilor județeni că am fost scos. Fără un telefon, fără o explicație, fără nimic. Atât merită familia PRO România Olt din partea liderilor!”, a scris, pe Facebook, Silvian Dan.

El i-a acuzat pe șefii Pro România de lașitate, lipsă de respect și perversitate, precizând că actualul coordonator județean este cunoscut ca omul „jocului pentru PSD”.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți