14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Poliţistul din Potcoava, cercetat penal într-un nou dosar

- Advertisement -

Nicuşor Rotaru, poliţistul de 35 de ani, din oraşul Potcoava, are un nou dosar penal. După ce acum o săptămână, băut fiind, a agresat cu brutalitate o femeie din localitate, în weekend a ameninţat cu bătaia, prin mai multe SMS-uri, şi un tânăr de 19 ani, tot din Potcoava. Colegii lui îl anchetează acum pentru ameninţare.

„În această dimineață (marţi n.r.), un tânăr, de 19 ani, din orașul Potcoava, a sesizat faptul că la data de 3 noiembrie, ar fi fost amenințat cu acte de violența, de către un polițist din cadrul Poliției orașului Potcoava, prin intermediul unor mesaje telefonice. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Reprezentantul Poliţiei a adăugat că poliţistul este pus la dispoziţia inspectoratului şi se află în analiza consiliului de disciplină întrucât anterior acesta a săvârşit mai multe abateri disciplinare.

Nu mai târziu de săptămâna trecută, pe numele agentului de poliţie Nicuşor Rotaru a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, după ce a bătut cu bestialitate o femeie de 49 de ani, din Potcoava. A chemat-o să îi ajute o rude la zugrăvitul unei camere şi nu doar că a lovit-o de a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, rămânând internată, dar femeia a spus că poliţistul ar fi încercat să o şi violeze. Era în stare de ebrietate, iar totul a pornit pe fondul unor discuţii în contradictoriu între cei doi.

Acum, Rotaru are două dosare penale şi, de-a lungul timpului, a fost cercetat disciplinar de superiori pentru absenţe nemotivate şi consum de alcool în timpul serviciului. De acum şase ani omul legii nu mai are nici drept de port armă, acesta fiindu-i retras tot din cauza abaterilor din timpul programului de lucru.

Cătălin FIRCOIU 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți