DIICOT Olt, fără procuror şef. Ionuţ Călina a demisionat

Demisie la nivelul conducerii Biroului Teritorial Olt al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Ionuţ Călina a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii eliberarea sa din funcţia de procuror şef al instituţiei, prin demisie, cererea pe care a formulat-o în acest sens fiind discutată miercuri în cadrul şedinţei Secţiei pentru procurori a CSM. Solicitarea a fost aprobată, de joi DIICOT Olt rămânând fără procuror şef.

Ionuţ Călina va continua să-şi desfăşoare activitatea tot în cadrul DIICOT Olt, pe o funcţie de execuţie, anunţă CSM.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea din funcţia de procuror şef al Biroului Teritorial Olt din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, prin demisie, a procurorului Ionuţ Călina, începând cu data de 7 noiembrie 2019 şi continuarea activităţii acestuia într-o funcţie de execuţie în cadrul Biroului Teritorial Olt din cadrul structurii specializate, începând cu aceeaşi dată”, se arată pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii.

Ionuţ Călina ocupa funcţia de procuror şef al DIICOT Olt începând cu luna decembrie a anului 2017. Cu cinci luni înainte, în iulie, el a fost delegat aici de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova. Călina l-a înlocuit din funcţia de procuror şef pe Alexandru Drăgomir, care a fost delegat la conducerea DIICOT Olt începând cu luna martie a aceluiaşi an.

Cătălin FIRCOIU

2 comentarii la „DIICOT Olt, fără procuror şef. Ionuţ Călina a demisionat

  • Procurorii rareori găsesc că un alt procuror greşeşte, cum fac şi judecatorii, medicii, poliţiştii de la judiciar etc.etc. Spiritul de castă. Nu-mi vine să cred cât de cruzi si lipsiti de scrupule sunt – ANCA ELENA ANUTA (nasa procurorului sef serviciu DNA Calusaru Marin) actual PRIM-PROCUROR al Tribunalul Olt care pentru contractele familiei cu alte firme, fabrica la comanda dosare penale in colaborare cu procurorul Ionut Calina si alti acoperiti din Justitia din Olt. Tragedia de la Caracal– probeaza ce se intimpla de fapt în MAI, parchete si justitie. Cat de murdari pot fi acesti magistratii din sistem care primesc salarii nesimtite din banii amaratilor??! Așa se explica de ce acesti șobolanii cu diplome falsificate si doctorate plagiate au ales Justitia. Nu-mi vine să cred cât de cruzi si lipsiti de scrupule sunt acestia! Tara asta nu mai apartine romanilor, securitatea a tradat din 1989 si pana azi. Se fac jocuri straine si tradare de Tara. Ingrozitor! Atat de mizerabili pot fi magistratii si securistii ROMANIEI?!!! Ca sa scăpăm de aceste ploșnițe,avem nevoie de încă o revoluție, altfel, nu avem nici-o șansă. Se spune că noi , ăștia, care ne iubim tara, ne vedem liniștiți de treabă, muncim, plătim impozite și taxe, respectam legile bunelor relații și conviețuiri sociale,că suntem prosti…Poate, în mintea lor de doi lei, suntem „prosti”, dar suntem mulți…și sa te ferească Bunul Dumnezeu de marea calmă, sau ,sa nu dea Dumnezeu Cel Sfânt sa vrem noi sânge pentru binele acestui sfânt pământ cand acești nemernici nu se opresc să omoare oameni nevinovați și să dea foc la țară.

    Răspunde
  • Aducetil inapoi pe negrila claudiu nu so fi saturat saracul de cata mita a luat

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<