14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

DIICOT Olt, fără procuror şef. Ionuţ Călina a demisionat

- Advertisement -

Demisie la nivelul conducerii Biroului Teritorial Olt al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Ionuţ Călina a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii eliberarea sa din funcţia de procuror şef al instituţiei, prin demisie, cererea pe care a formulat-o în acest sens fiind discutată miercuri în cadrul şedinţei Secţiei pentru procurori a CSM. Solicitarea a fost aprobată, de joi DIICOT Olt rămânând fără procuror şef.

Ionuţ Călina va continua să-şi desfăşoare activitatea tot în cadrul DIICOT Olt, pe o funcţie de execuţie, anunţă CSM.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea din funcţia de procuror şef al Biroului Teritorial Olt din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, prin demisie, a procurorului Ionuţ Călina, începând cu data de 7 noiembrie 2019 şi continuarea activităţii acestuia într-o funcţie de execuţie în cadrul Biroului Teritorial Olt din cadrul structurii specializate, începând cu aceeaşi dată”, se arată pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii.

Ionuţ Călina ocupa funcţia de procuror şef al DIICOT Olt începând cu luna decembrie a anului 2017. Cu cinci luni înainte, în iulie, el a fost delegat aici de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova. Călina l-a înlocuit din funcţia de procuror şef pe Alexandru Drăgomir, care a fost delegat la conducerea DIICOT Olt începând cu luna martie a aceluiaşi an.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți