10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Biciclist băut, implicat într-un accident la ieşire din Dobrosloveni

- Advertisement -

Un bărbat de 71 de ani, din municipiul Caracal, a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier produs, miercuri seara, în jurul orei 19:00, pe Drumul Naţional 64, la ieşire din comuna Dobrosloveni spre Fălcoiu. Caracaleanul se afla pe bicicletă în momentul în care a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, tot din Caracal.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că atât şoferul, cât şi biciclistul, care era în stare de ebrietate, se deplasau în aceeaşi direcţie. „Din verificările efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit că un bărbat de 51 de ani, din Caracal, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 64, în afara comunei Dobrosloveni, ar fi acroşat un biciclist de 71 de ani, din Caracal, care se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma impactului, bărbatul aflat pe bicicletă a fost rănit şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a spus reprezentantul IPJ.

Biciclistul a suferit policontuzii, fiind transportat la Compartimentul Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Caracal, pentru efectuarea de investigaţii amănunţite.

Atât conducătorul auto, cât şi biciclistul, au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul primului, iar în privinţa celuilalt acesta a fost de 0,50 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului, traficul rutier s-a desfăşurat îngreunat timp de o jumătate de oră, pe DN 64 Caracal – Râmnicu Vâlcea, la ieşirea din Dobrosloveni, circulându-se pe un singur fir, alternativ.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți