Comedia romantică „Viaţă conjugală (a)normală” ajunge la Slatina

O nouă piesă de teatru se va juca săptămâna viitoare pe scena sălii de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din municipiul Slatina. Comedia romantică „Viaţă conjugală (a)normală”, în regia lui Marius Gîlea şi interpretarea actorilor Maria Radu şi Marius Gîlea, este adusă în faţa publicului slătinean de Primărie şi Asociaţia Culturală Center Inter Art, spectacolul urmând a avea loc marţi, cu începere de la ora 19:00.

„Un text savuros și o interpretare excepțională vă asigură o porție sănătoasă de râs, cu doi dintre actorii pe care îi știți din «Soț de vânzare» sau «Terapie în trei», «Bărbatul perfect defect», «Un bărbat și mai multe femei», «Cuplu ideal», «Crimă la Howard Johnson». Doi tineri se iubesc la nesfârșit, se iubesc înfiorător, se iubesc ca nimeni altcineva. Nimic nou până aici. Dar ce se întâmplă cu cei doi după douăzeci de ani? Deja devine interesant! Viața trece peste ei și vedem ce «beneficii» aduce odată cu ea. Vă invităm la o comedie romantică plină de candoare, înțelepciune, răsturnări de situație și cu mult umor! Nu mai rămâne decât să vă convingeți singuri”, este invitaţia adresată iubitorilor de teatru de Valeru Ciurea, reprezentant al Centrului Cultural Slatina.

Biletele pentru comedia romantică „Viaţă conjugală (a)normală” se pun în vânzare începând de vineri, 8 noiembrie, începând cu ora 14:00, la casieria instituţiei culturale slătinene, prețul unui bilet fiind de 12,50 lei.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<